13 Mart 2013 Çarşamba

CHANTECAILLE LIP SHEER

                   İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerle tanınan Fransız Chantecaille markası modern teknoloji ile doğal yöntemlerin birleştirilmesinden oluşan high end dediğimiz lüx ve yüksek performanslı ürünler üretiyor. Marka her yıl ürettiği hayvan temalı  ürünlerin gelirini de nesli tükenen hayvan derneklerine bağışlıyor. Bugün benim ürünüm ise ruj ve parlatıcının mükemmel karışımı olan lip sheer rouge.




                  Ürün opak gibi gözükse de  transparent bir yapıya sahip. Ambalajı, yapısı , sürümü ve kalıcılığı çok iyi. Nemlendirici seviyesi en üst düzeyde olan ruj dudaklarınızı nemlendirirken yumuşak bir etki bırakıyor ve içeriğindeki kolajen sayesinde gün boyu dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.






                Bendeki rengi  meteor oldukça koyu bir kahverengi ancak yapısı nedeniyle koyu renk gibi durmuyor gündüz kullanıma çok uygun olmayan renk  altına ya da üstüne kullanacağınız nude renk bir rujla  daha hoş bir renge bürünecektir.Ürün vanilyaclub.com kutularının geçen seneki sayılarından birinden çıkmıştı.Şu an sadece Harvey Nichols mağazalarında satın alabileceğiniz ürünün fiyatı 95tl.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder