10 Mart 2013 Pazar

PHYTOMER HYDRACONTINUE NEM MASKESİ

                    Dün tanıtmış olduğum Phytomer peeling' in nem maskesi ile devam ediyorum bugün. 
Phytomer Hydracontınue,  adından da anlaşılacağı üzere tüm cilt tipleri için rahatlatıcı bir nem maskesi, ürün 50 ml.


    

               Haftada 1 ya da 2 kez kullanılması öneriliyor. Temiz cildinize mümkünse bir peeling uygulaması sonrası uyguluyorsunuz. 10 dakika bekletip hafif el masajı hareketleri uyguladıktan sonra suyla temizliyorsunuz.




                  Kıvamı çok katı değil ama çok akışkanda değil bir fındık tanesi büyüklüğündeki miktar yüzünüze yetecektir.




                   Sürdüğünüz andaki beyaz görüntü bekledikçe yüzünüzde parlak bir görüntü alıyor.  Hafif tıbbi bir koku bu üründe de var ancak çok yoğun ve rahatsız edici düzeyde değil. Maskeyi  yüzünüzden temizledikten sonra nemlendirici sürme tercihi tamamen cildinizin durumuna bağlı yaz aylarında sürmeniz gerekmezken kış mevsiminde çok kuru ciltler kullanım ihitiyacı duyabilir. Her iki durumda da verdiği yumuşaklık hissi ve akşam uygularsanız sabaha kadar devam eden etkisi çok iyi. Benim ürünümün ortalama yarıya yakını duruyor kalan miktarı da bir süre daha kullanacağımı          düşünüyorum.Nasıl edindiğimi bir önceki yazımda belirtmiştim bunun da fiyatı 14.99 tl. idi.               
         Yarın Pazartesi nem maskeniz olsun ya da olmasın bu akşam   bebeklerinizi, çocuklarınızı, sevgililerinizi uyutup kendinize10 dakika  ayırın. Keyifli akşamlar.                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder