11 Mart 2013 Pazartesi

SHISEIDO PURENESS COMPACT PUDRA

               Orijinal adı gerçekten çok uzun olan bu ürün görüldüğü üzere bir pudra. Ancak özellikleri ortalamanın çok çok üzerinde.En önemli özelliği ise matlaştırıcı olması. Ürün yağlı ve genç ciltler için geliştirilmiş formüle sahip, bu doğrultuda sivilce ve kızarıklık izlerini çok güzel kapatıyor.Adı içinde geçen fondöten kelimesini ilk sürdüğünüz anda hissediyorsunuz ancak sonrasında hafifleyip cildinizle bütünleşiyor. Uyum sağlıyor.




           



               Ürün ambalajı yukarıdaki şekilde içinde orijinal latex süngeriyle geliyor, yoğun uygulama için süngerini tercih ederken daha hafif uygulama için bir pudra fırçası tercih edebilirsiniz. Yağlanma problemi yaşadığınız bölgede ya da yüzünüzün tamamında kullanabileceğiniz ürün kuru ciltlerde pul pul etkisi yaratabilir.SPF 15 içermesi + özelliği.Benim buna ihtiyacımsa  ilerleyen yaşıma rağmen 3 yıl önce gördüğüm roaccutane tedavim ve rosacea (roza = gül hastalığı) problemim sırasında oluştu. Kızarıklıklarımı kapatırken burun bölgemdeki parlamayı aldı extra sivilce oluşumuna neden olmadı. Şu an bitirme projesi içinde olduğu için kullanıyorum.




               Bendeki 30 natural ivory rengi biraz koyu gibi dursa da tam oturuyor, ürün 11 gr. ortalama bir kullanımla 1 yıldan fazla gideceğini düşünüyorum. En  güzel yanı ise tüm uzakdoğu kozmetik ürünlerinde olduğu gibi refill ( oldurulabilr ) ambalaj olması. Bittiği zaman altındaki küçük delikten iterek çıkartıyorsunuz  ve ikinci kez almak istediğinizde sadece içini daha uygun fiyata alabiliyorsunuz. Ürünü Sevil, Tekin Acar, Boyner, Sephora ve Douglas gibi mağazalardan ortalama 85 tl. karşılığında ya da online olarak daha uygun fiyata edinebilirsiniz.


               Sağlıklı günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder