21 Mayıs 2013 Salı

INGLOT RUJ

          Inglot ruj, mağazalar kapanmadan önce yaptığım alışverişte karşıma çıkan bir güzellik. Allık, pudra ve ruj üçlüsü içerisinde en memnun kaldığım ürün bu ruj oldu.


        



                  Şık, metal ambalajı sade ve klasik. Standart bir kullanım kolaylığı sağlıyor, kapağı kolay açılıp, yıpranmaya sebebiyet vermiyor. Yapısı yumuşak, içeriğindeki E vitamini ve ayçekirdeği yağı sebebiyle nemlendirmesi çok güzel, kurutma vs. yapmadı öncesinde lip balm veya nemlendirici sürdüğünüzde daha kolay sürülüyor, birşey yiyip içmediğiniz takdirde ortalama 4 saat civarında kalıcı. Yumuşak yapısı nedeniyle dudaklarınızdaki kabuklanma vs. gibi bir durum varsa belli olabilir.
                         





               Renk no: 110 orta ton bir şeftali veya kahveye yakın biraz koyu bir nude de diyebilirim.Sim, sedef vs. içermiyor ama saten yapıda olduğu için kendiliğinden bir parlaklığı var. Rengi kahve bir dudak kalemiyle ve pembe tonlu bir dudak kalemiyle de kullandım hepsiyle uyum sağladı. Ayrıca benim dudaklarım doğası gereği kendiliğinden pigmentli yani soluk değil o yüzden hangi açık renk veya nude tonlu ruju sürersem süreyim olduğundan 1 - 2 ton koyu gözüküyor.
              Birkaç farklı ışıkta ve şekilde fotoğraf çektim ancak çok net çıkmadı yine de renk ve yapı olarak yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Inglot ürünlerine artık ulaşmak oldukça zor ama bir yerlerde denk gelirseniz belki dikkatinizi çeker.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder