23 Haziran 2013 Pazar

BEN BİR TAŞINIP GELİYORUM!

                Çok nadide izleyicilerim, hafta sonu 18 yıldır yaşadığım İstanbul maceram sona eriyor. Artık İstanbul benim için her fırsatta ziyaret için kaçılmaya çalışılacak, gelmek için bahaneler uydurulacak, çok özlenecek, acı-tatlı anılarla dolu bir şehir olarak kalacak. Bu geçen süre içerisinde her ne kadar İstanbul'un hep çok uzak ve sıkıntılı ama bir o kadar da güzel yerlerinde yaşadığım, çok güzel dostluklar edindiğim ve herşeye rağmen hayatta kalabilmeyi öğrendiğim için çok gururluyum. Bundan sonra yaşayacağım yer İstanbul'a çok yakın bir ilçe olsa da hiçbir şey içinde yaşamak gibi olmayacak artık ama hayat bu, neler getireceği hiç belli olmaz.
                Bu süre içerisinde çok sık olmasa da planlı yazılarım sizlerle olacak, sonrasında ise yeni ürün tanıtımları ve bilgilendirme yazılarım ile geri döneceğim.
               Yan tarafta bulunan ''neredeyim'' bütonuna tıkladığınızda son 5 yıldır yaşadığım ve şu an son saatlerimi geçirdiğim İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Anadolukavağı Mahallesi' ni göreceksiniz. Birçok İstanbullu'nun haftasonunu geçirmek için kendini çok uzaklardan buralara attığı, temiz havası ve balık restoranlarıyla meşhur Anadolukavağı ile ilgili ayrıca sormak istedikleriniz olursa yorum bırakmanız yeterli.


                Sevgiyle kalın...
              

                 

1 yorum:

  1. Güle güle güzel günlere yolun açık olsun!!Belki rüzgar,belki de denizin dalgası,malum sebeplerden bizi de yollar oralara:)

    YanıtlaSil