11 Eylül 2013 Çarşamba

SKINDINAVIA NO MORE SHINE MAKYAJ SABİTLEYİCİ

                Skindinavia, makyaj sabitleyici ürünler geliştiren Amerikan menşeili bir kozmetik firması. Cildinizin durumuna ya da ihtiyacınıza göre istediğiniz çeşitlerinden birini tercih ederek makyajınızın üzerine sıkıyorsunuz. Birbirinden farklı çeşitleri olsa da temelde hepsinin görevi aynı. Makyajı sabitlemek, sıcak yaz günlerinde veya çok terleyen yüzlerde makyajı akmadan uzun süre tutmak, özel günlerde makyajınızın bozulmamasını sağlamak, makyajın üzerindeki cakey dediğimiz görüntüyü alarak daha güzel bir görüntü yaratmak, daha olgun ciltlerde makyajın çizgilere dolmasını engelleyerek genç bir görüntü sağlamak.




                Ürünümüz sprey ağızlı plastik şişede gelen 118 ml.'lik  likit bir ürün. Oil free ve paraben içermiyor. Normalde başka bir çeşidini almak istiyordum çünkü halihazırda yazın makyajımın akmasını engellemek için  sabitleme yaptığım başka bir ürünüm vardı ancak uygun fiyatıyla online alışveriş sitesinde rastladığımda sadece iki çeşidi mevcut olunca tercihim yine yazın terleyen ve sadece yağlanan burnum için No More Shine oldu.


 

             Normalde makyajınızı 16 saat boyunca yüzünüzde tutacağını vaadeediyor ama bu kadar uzun süre kim makyajla dolaşır bilmiyorum. Benim denemelerim sonuncu maksimum yüzümde kalış süresi 8 - 10 saat civarı yani sabah yaptığım makyajı akşam eve dönene kadar gayet güzel tuttuğunu söyleyebilirim. Tabii benim burnumda ilerleyen saatlerde yine bir parlama oluştu ama o benim burnumdan kaynaklanıyor yoksa fondöten, allık, rimel, göz makyajı herşey yerli yerinde.
             Kullanım şekli olarak farklı uygulama yöntemleri mevcut makyajdan sonra sıkabileceğiniz gibi makyajınızı yapmadan önce cildi nemlendirmek için de sıkıp üzerine makyajınızı yapabilirsiniz. Ben genelde makyajımı tamamladıktan sonra kullanıyorum. Miktar olarak 2 - 4 fıs denilmiş ama bence birkaç fıs daha fazla sıkmak gerekiyor. Çünkü özellikle benim gibi yüzölçümü geniş yüzlerde 4 fıs asla yeterli olmayacaktır. Kullanmadan önce ise mutlaka çalkalamanız gerekiyor. Çift fazlı bir ürün değil ancak dağılımının güzel olması için gerekli.


          

                Ürünün hafif bi rkokusu var ancak çok parfümlü gibi değil, sıktıktan sonra gidiyor zaten, ilk başta hafif bir gerginlik hissi oluşturuyor sonrasında kayboluyor. Markanın ürünlerini hayvanlar üzerinde test yapmadığını da söylemeden geçmeyeyim. Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturmadı, tahribat, tahriş yapmadı.




              Yukarıda karton ambalajı görüyorsunuz. Aşağıdaki fotoğraflarda ise ithalatçı firmanın Türkçe etiketini göreceksiniz. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız.


                                                              Ürünün genel özellikleri,

                                                                             

                                          İçerik listesi, kullanıldığı yerler ve kullanım şekli,



                                        
                                               Kullanım şekli ile ilgili şematik bilgi,



                                                
                                                          Ve diğer kullanıcı bilgileri,



                                                     

                 Fiyat bilgilerine gelecek olursak piyasada bulmak biraz güç, online olaraksa bulmak daha kolay ama 50 hatta 60 tl.ye kadar satıldığını gördüm. Bir ara Gratis'lerde de 48 tl. civarında görmüştüm. Ancak online alışveriş sitelerinin karışık kozmetik kampanyaları takip ederseniz 29 tl. ye kadar düşen fiyatıyla da bulmanız mümkün.
                  Ürünün Türkiye sayfası  bulunmuyor ancak orijinal sayfasına ulaşıp ürünleri incelemek isterseniz  buraya tıklamanız yeterli.
                  Son olarak ürün içinden çıkan küçük broşürdeki diğer çeşitlerin fotoğrafları ile sizleri başbaşa bırakıyorum.



   





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder