17 Mart 2014 Pazartesi

MARIO BADESCU HYALURONIC EYE CREAM

               Kısa bir aranın ardından memnun kaldığım bir ürünle tekrar merhaba ! Markanın daha önce değişik birkaç ürününü denemiş olmama rağmen yeni deneyimlediğim göz kremlerinden birini anlatmaya çalışacağım.




               Kavanozdaki ürünleri kullanmaktan hoşlanmama rağmen bu ara kullandığım ve yazılmayı bekleyen ürünlerimin çoğu kavanozda. Hyaluronik göz kremi, hassas göz çevresi bölgesini nemlendirerek rahatlatmaya yardımcı olan bir ürün. İnce çizgileri azaltmaya yardımcı olur denmiş ancak bence hiçbir ürünün özellikle göz çevresinden oluşmuş ince çizgileri azaltma etkisi yok yani bu konuda kendimizi kandırmayalım ama yenilerinin oluşmasını engellemekte demiyeyim de geciktirmek elimizde.
              Ürünün yapısı bir göz kremi için oldukça akıcı adeta losyon kıvamında hatta diyebilirim ki bu zamana kadar kullandığım en farklı göz kremi ancak bu sıvı yapısına rağmen yoğun yapılı bir göz kremiymiş gibi nem veriyor. Ürünü fazla alırsanız beyaz tabaka kaçınılmaz ve dolayısıyla cildin ürünü çekmesi biraz zaman alıyor. Eğer göz kreminizi sürdükten hemen sonra makyaj yapacaksanız akma yapabilir bu noktada diğer göz kremlerinden farklı olarak bekleme sürenizi biraz arttırabilirsiniz. Genç ciltler ya da yaz mevsimi için biraz fazla gelebilir ama + 35 yaş, kuru göz çevresi ve kış mevsimi için ideal. Ben bazen gündüz değil de gece göz çevreme uyguluyorum ve ortalama 8 saatlik uykunun ardından bile sabah kalktığımda güzel nemlenmiş göz çevresiyle karşılaşıyorum.
             Ürünün rengi fotoğrafta göründüğünden bir miktar daha sarımsı ve kendine has bitkisel bir kokusu var. Krem, tüm cilt tipleri için uygun. Yine fotoğrafta gördüğünüz miktar ise her iki göz için oldukça fazla, her defasında kavanoza parmaklarınızı sokmak istemiyorsanız minik plastik spatül veya benzeri bir aparatı tercih edebilirsiniz.


     

              Ürünün ithalatçı firma tarafından yapıştırılan Türkçe etiketi ve içerik listesi yukarıdaki gibi. İçeriğinde parafin türevi birkaç ürün var, evet zararlı biliyorum ama ben bu konuda çok takıntılı değilim hatta başarılı bulduğum nemlendirmesinin bu mineral yağlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Son olarak miktarı 14 ml.
              Devam eden doğum günü çekilişime hala katılmadıysanız tık tık , 23 Mart son katılım tarihi.


              Sevgiler.
              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder