12 Nisan 2014 Cumartesi

SEBAMED HAND + NAIL BALM

               El kremi kullanmak da diğer cilt bakım ürünlerini kullanmak gibi alışkanlık gerektiriyor ve bir rutin edindiğiniz takdirde düzgün ellere kavuşabiliyorsunuz. Bu yıl özellikle sonbahardan itibaren bu konuda biraz daha disiplinli davranarak ellerimi biraz hale - yola koydum. Öncelikle eskiden çok sevdiğim ama sonra başka başka maceralar aradığım ve ne kadar sevdiğimi unuttuğum el kremimi yeniden edindim ama işe çantama minik el kremi numuneleri koymakla başladım ki, çok işe yaradı, bir de el kremini başucuma ve mutfağa görebileceğim bir yere koymak. Yoksa unutuyorum.
              Aslında ellerim çok kurumuyor, evde iş yaparken eldiven takma alışkanlığını edinmiş biri olarak daha çok tırnak kenarları kuruyor. Ayrıca tüm huysuzluklar bir arada bir kişide - yani bende - toplanacak ya, yağlı his bırakan el kremlerini de sevmiyorum.


 



                Sebamed el ve tırnak balmı, cildin pH dengesini koruyarak, günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilen, çabucak emilen, yağlı bir his bırakmayan bir el kremi. İçeriğinde tırnakları güçlendirmesi için keratin ve elleri yumuşatmak için alantoin, pantenol ve tahrişleri yatıştırıcı papatya özleri bulunuyor. Dışarıdan tırnak güçlendirme konusunu pek gözlemlemedim ama tırnak üzerinde mat bir tabaka bırakan bazı el kremleri gibi değil.  




               Kıvamı oldukça akışkan, balm kelimesinin yakıştığı koyu bir kıvamı yok yani, sürdükten çok kısa bir süre sonra emiliyor ve elleri yumuşacık yapıyor. Sonrasında yağlı his bırakmadığı için rutin işlerinizi yapabiliyorsunuz. ( Çok yağlı olan bazı el kremleri gündüz kullanıma uygun değil bence, rutin işler yapılırken her yere el izi bırakmaktan sanırım kimse hoşlanmaz ).
              Ürünün masaj yaparak uygulanması tavsiye edilmiş. Ancak çok uğraşmasanız da yumuşacık eller elde ediyorsunuz. İngilizce ve Türkçe ambalaj üzeri bilgileri;








                   İçerik listesi, fotoğrafları büyütmek için lütfen üzerlerine tıklayınız. Ürün 75 ml. ve ortalama fiyatı 14 - 15 tl. civarında ancak indirimlerle 10 tl.' ye kadar bulabilirsiniz.




                                   Markanın ana sayfasını ve ürünleri ayrıntılı incelemek için tık tık.

                                   Mutlu hafta sonları.........


                  Unutmadan bu kremi her kullandığımda o zamanlar küçük kızımın pişik kremini ( Deneyimlediğim en iyi pişik kremi yüksek orandaki çinko içeriği nedeniyle Sebamed Baby Cream ve Baby Healing Cream aynı zamanda yaşlılar ve yatan hastalar için de kullanılabilecek iki süper ürün ) ellerime sürdüğümü sandığı anı hatırlarım, otobüste herkesin içinde;
                _ Anne hiç popo kremi ele sürülür mü ?  

1 yorum:

  1. Ben bu balmı çok seviyorum hem kokusu çok güzel hem de elleri yumuşacık yapıyor :)

    YanıtlaSil