21 Nisan 2014 Pazartesi

SEPHORA PROFESSIONNEL NO : 44 BRONZER FIRÇASI

                Bronzer sürmeye hafiften başladık mı ne ? Kullanacağımız ürünün renk seçimini doğru yaptığımız sürece sorun yok sanırım. Ten rengine uymayan, içinde turunculuk barındıran ve tüm yüze sürülen türleri en kötü örnekler galiba. İster mat ister ışıltılı olsun o çok güzel '' sun kissed '' ifadesini yakalamak yine diğer makyaj uğraşıları olan kontur vs. gibi el melekesi isteyen bir durum.
               Ürünü uyguladığınız fırça da bu işin en büyük yardımcısı. Toz ve kompact ürünleri uyguladığınız her türlü pudra fırçasıyla bronzer ürününüzü rahatça uygulayabilirsiniz aslında ancak iyice dağıtılmış ve homojen bir görüntü için çok daha sık kıllı bir fırça ihtiyacınız varsa Sephora 44 no'lu fırça sizin için biçilmiş kaftan.




                Sephora 44 no' lu fırça, markanın kendi etiketine sahip Professionnel serisinden bir fırça. Kılları sentetik, oldukça geniş ve büyük bir kıl hacmi var. Kılları yoğun ve sık. Fırçamızın boyu bir miktar kısa 12,5 cm., kıl boyu 4 cm. Kısa saplı fırçaları kullanamama rağmen ele çok güzel oturduğu için zorluk çıkartmıyor. Gövde çapı 3 cm. Sapında herhangi bir eğim vs. yok, dümdüz, ferrulesi siyah parlak metal. Kullandıkça kıl yoğunluğu itibariyle yayılmaya müsait ancak ben oldukça uzun bir süredir kullanmama rağmen bu kadar yayıldı ama bu yayılmaya rağmen formu bozulmadı ve uygulamada bir başarısızlık yaratmadı.


 
                   
                Yumuşaklığı orta düzeyde, kullandıkça ve birkaç yıkamadan sonra biraz daha yumuşuyor, yıkama ve kullanma esnasında hiç kıl dökmedi. Kıl yoğunluğu nedeniyle yıkadıktan sonra diğer fırçalara göre biraz daha uzun sürede kuruyor.


       

               Bronzer uygulama konusunda başarılı, kazara fırçaya çok ürün almış olsanız bile ürünü güzel yayıyor, güzel dağıtıyor. Bu fırça ile normal ve transparan pudra da uygulayabileceğiniz gibi ben bazen allığım fazla kaçarsa dağıtmak için de kendisinden faydalanıyorum. Bu fırçanın bir diğer görevi de boyun, omuzlar ve dekolte bölgesinde kullanabileceğiniz gerek ışıltılı ve gerekse  mat bronz ürünleri uygularken kendisinden faydalanmak.
              Bu fırçaya benzer 2 alternatif fırça daha var diye biliyorum. Biri Ecotools Bronzer fırçası ve fiyatı 35 - 40 tl. civarında, diğeri ise bir fenomen haline gelen Nars fırçalar ki bazı Nars fırçalara ulaşmak şu ara bir rüya, fiyatı ise hatırladığım kadarıyla 100 - 120 tl. civarında. Sephora fırça fiyat - performans açısından değerlendirdiğimde orta - iyi bir ürün, fiyatı 49 ya da 54 tl. civarında olabilir ancak ben alalı oldukça uzun bir süre oldu, şu an ki fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok. Sephora fırçalara Sephora Mağazalarından ulaşabilirsiniz.

             Sevgiler........                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder