19 Ekim 2014 Pazar

UNE BEAUTY HEALTHY GLOW MINERAL PUDRA - H01

               Uzun zaman önce alınıp unutulmuş bir ürünle bugün karşınızdayım. İlk aldığımda birkaç kez kullanıp sonra kullanmadığım ürünler köşesine kaldırmışım, geçenlerde çekmece temizliği yaparken görünce bir daha deneyeyim dedim. Zamanında niye beğenmemişim bilmiyorum çünkü hiç fena bir ürün değilmiş kendisi.





   
                Une Beauty ürünleri Boyner Mağazalarında bulunuyordu ki sanırım 2012 yılı ilkbahar aylarında ürünlerde % 50 ' ye varan güzel bir indirim yaparak ülkemizden çekildiler. Sonrasında Chanel bünyesinde bulunan ve kendi laboratuvarlarında üretilen diğer markalardan biri olan Bourjois markasını da ülkemizden çekti.
                Marka, doğal ve organik ( Ecocert sertifikalı ) ürünler üreten sayılı renkli kozmetik markalarından biri. Ürünlerde Paraben vs. bulunmuyor, hayvanlar üzerinde test yapılmıyor.
                Ürün yapı itibariyle oldukça sert ancak bu durum onun fırçaya rahat gelmesine engel olmamış, bazı mineral ürünlerdeki gibi tozutmuyor ve ciltte toz toz durmuyor ( eğer çok çok kuru bir cilde sahip değilseniz ). Dağılması güzel, sabitleme başarısı orta seviyede diyebilirim hatta çok yağlı bir cildiniz varsa yeterli gelmeyebilir. Ben bunu aldığım dönemde LM pudramı kullanıyordum ki onun için beğenmemiş olabilirim ( yazısı burada ) ancak bu mevsimde ve artık yetmeye başladı ( efendim yaş ilerledikçe insanın cilt yağlanması da yavaşlıyor nitekim ).




                 Renk olarak oldukça açık renk bir beyaz - pembe olarak nitelendirebilirim, fazla kaçırırsanız ilk anda bir Casper durumu oluyor özellikle burun üzerinde sonra dağıtırsanız yapısının da çok çok ince olması nedeniyle oturuyor.
                 Ambalajı hoş, kapak kaydırmalı, yatay bir şekilde açılıyor, üst kısım ayna, çantada vs. çizilme ihtimali var ama yine de güzel olmuş, düşünülmüş.
                Ürünün herhangi bir karton ambalajı yoktu ancak bir şeffaf bir güvenlik bandı vardı ki ilk açan siz olun diye ayrıca aynalı kapak üzerinde cep telefonlarının üzerinde bulunan folyodan bulunuyordu. Yanlış hatırlamıyorsam ürünün indirimsiz fiyatı 50 tl. civarındaydı.
                Ambalaj arkası etiket ve içerik bilgileri de aşağıdaki gibi;



             


                  Ürünü ne yazık ki artık ülkemizde bulmak mümkün değil ancak yine de bir yerlerde görürseniz denemek isteyebilirsiniz. Yenilenen sitesinde bu ürün artık bulunmuyor ürünleri de yenilemişler, siteyi de, ayrıntılı incelemek için tık tık.
 
                  Sevgiler ve mutlu haftalar.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder