15 Aralık 2014 Pazartesi

CLINIQUE FRESH BLOOM EYESHADOW - 02 TIGER LILY

               Bir zamanlar Fresh Bloom adıyla bir koleksiyon çıkarmıştı Clinique, çok ilgilendiğim bir marka değil ama zamanında bu koleksiyonun ürünleri çok ilgimi çekmişti. Uzun zamandır benimle kendisi, ne zaman sıkışsam ve ne renk kullansam diye düşünüp bulamasam elim bu güzel, canlı, aydınlık ve doğal renklerden oluşan mini fara gider.






               02 Tiger lily; açık kısmı hafif şeftali - pembe ve koyu kısmı koyu şeftali ve biraz bakır gibi kendinden ışıltılı ama sedefli - simli olmayan türden güzel renklerden oluşuyor. Yapıları yumuşak, haliyle biraz tozutuyor ama daha kaliteli olup çok daha fazla tozutan farlara göre az sayılır. Üzerinde çok güzel bir çiçek deseni vardı  ki zaman içerisinde bozuldu, Azıcık fırça darbeleriyle rengini veriyor, o kadar kullanmama rağmen çok eksilmedi. Güzel tarafı açık ve koyu rengi birbirine de karıştırarak orta tonlu güzel bir renk elde ediyor oluşunuz.






                  Bu ürünün güzel bir tarafı da benim birkaç kez yanıma allık almadığımda kendisini allık olarak kullanmış olmam. Gözlerdeki duruşu kadar yüzde de çok güzel duruyor. Açık kısmı aydınlatıcı, koyu kısmı allık ya da ikisi birlikte.
                 Ambalajı plastik - akrilik, dışı gümüş rengi metal görünümlü, kese vs. bulunmuyordu aldığım zaman. Karton ambalajı falan haliyle yok, etiket ve içerik bilgisi yayınlayamıyorum o nedenle ama ambalaj altını fotoğrafladım.




                    Koleksiyon çıktığı zaman birkaç renk daha far, aynı güzel çiçek kabartması deseninde allık ve 2- 3 renk gloss bulunuyordu. Şu anda bu ürünü ve koleksiyon parçalarını bulabilir misiniz bilmem ? belki online olarak ama Clinique online sitesinde 2 ' li farlarda benzer renkler var.

                   Mutlu haftalar dileğiyle.......... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder