26 Aralık 2014 Cuma

DIRTY WORKS NEMLENDİRİCİ MASKE

                Daha önce markanın bir başka ürünü olan kil maskesini kullanıp memnun kalmamıştım. Elimdeki diğer ürünü ise nemlendirici maskesi. Bugün bu nemlendirici maskeyi anlatmaya çalışacağım.




                   Ürün, içeriğindeki gül özleri ve E vitamini ile cildi yumuşatmayı ve cilde nem vererek sağlıklı bir ışıltı kazandırmayı vaadediyor. Cildinizin durumuna göre haftada 1 - 2 kez kullanılması önerilimiş.




               Ürünün oldukça yoğun bir yapısı var, rengi beyaz, yoğun yapısına rağmen sürülmesi kolay. Kalın bir katman sürerseniz cildin çekmesi ve sonrasında temizlenmesi biraz zor olabiliyor bu durumda duş öncesi uygulamayı tercih edebilirsiniz. İnce bir tabaka halinde sürdüğünüzde ise 6 - 8 dakika              ( isterseniz 10 dakika ) içerisinde cildiniz çekiyor ve nisbeten daha rahat temizleniyor. Sonrasında ışıltı ile ilgili bir etki görmedim ama oldukça yumuşak bir cilt ile karşılaştığımı söylemeliyim.



                 Maske ile ilgili söylemem gereken en önemli ayrıntı oldukça baskın ve baygın bir gül kokusu içermesi. Bazen bazı ürünlerdeki gül kokusu çok güzel olabiliyorken, bu üründeki çok hoş olan türden değil, gül kokusu sevmeyenlere dikkat. Bununla beraber eğer çok çok kuru ve olgun bir cilde sahipseniz ürünün nemlendirmesinden memnun kalmayabilirsiniz,
                 Türkçe etiket ve içerik bilgileri;






                    Ürün 100 ml. ve ben aldığımda 15 tl. idi sanırım, edinmek isterseniz Gratis Mağazalarına yolunuzun düşmesi gerek.
 
                   Sevgiler........ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder