13 Şubat 2015 Cuma

DEBORAH MILANO IL ROSSETTO RUJ - 516

                 Sevdiğim drugstore markalardan biri de Deborah Milano. Hazır heryerde sevgililer günü için indirim varken bu güzel ürünü yazmamak olmazdı. Markanın daha önce de birkaç ürününü kullanıp memnun kalmıştım, keçe uçlu eyeliner ve kalemleri başarılı. Rujları ise benim geç keşfetiğim ürünlerden oldu.




                 Markanın ruj skalasında bir kaç seri ruj var. Shine, Il Rossetto, Rossetto Milano ve Rossetto Atomic bunlardan birkaçı. Her birinin özellikleri ve yapıları farklı. Il Rossetto serisi nem verme seviyesi en yüksek olan rujlardan oluşuyor. Bununla bereber seride bulunan yaklaşık 20 rengin tamamı harika.






                 İçeriğinde A, C ve E vitaminleri olduğu belirtilmiş. Herhangi bir güneş koruma faktörü bulunmuyor ama orijinal sitede UVA ve UVB filtreleri içeriyor denilmiş. Nem verme özelliğiyle beraber yapısı ne çok mat, ne çok saten, kendine özgü, bağırmayan sakin sedefleri var ama kesinlikle ışıltı şeklinde değil. Hafif kendine özgü güzel bir çiçek kokusuna sahip, ben derinden gelen ama baymayan güle benzettim. Kalıcılığı tahminimin üzerinde başarılı hele bir de dudak kalemiyle uyguladığımda saatlerce dudağımdan kıpırdamıyor.
               Bendeki renk 516, renk olarak fotoğraflardaki görünüşünden daha açık bir renk aslında daha nude, açık bir şeftali tonu gibi. Ancak fotoğraflarda biraz koyu renk çıkmış. Bordo akrilik ambalaj drustore bir ürün için fena sayılmaz.






                   Rujun dudaklarımdaki duruşu da aşağıdaki fotoğraflardaki gibi. Benim dudak rangim pek soluk olmadığı için renk burada da 1 - 2 ton daha koyu gibi çıkmış.






                    Deborah Milano ürünlerine Watson's Mağazalarından ulaşabilir.Bu ruj serisine normal zamanlarda yaklaşık 15 - 20 tl. arasındaki fiyatıyla ya da indirim zamanlarında yarı fiyatına kadar edinebilirsiniz.
                   Sevgiler, mutlu hafta sonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder