12 Şubat 2015 Perşembe

DUCRAY EXTRA - DOUX ŞAMPUAN

                Markanın Elution adlı günlük kullanım şampuanının yazısını daha önce yazmıştım. Yazısına etiket bölümünden ulaşabilirsiniz. Bugün yazısının yazacağım şampuanda yine günlük kullanım şampuanlarından biri ancak özellikle saç ve saçlı deride herhangi bir problem olmamasına rağmen, sık yıkanan saçlar için.
               Ducray extra - doux şampuan içerisindeki provitamin B 5 ile her gün kullanımda saçı nemlendiriyor, saç telleri farkedilir biçimde esneklik kazanıyor.






                    Şampuan, hafif yeşil renkte, temizlik hissi gayet güzel bir ürün, belirgin bir kokusu yok. Köpürmesi güzel, saçlarınız yağlıysa biraz zor köpürebilir. 2. uygulamada yeterli temizllik sağlanıyor. Bu şampuanı ben nadiren kullanıyorum, daha çok kızım kullanıyor. Yine şampuanla ilgili farkettiğimiz bir durum 24 saat içinde yağlanan saçlara sahipseniz, saçınızın yağlanmasını yarım ila 1 gün arasında engelliyor. Yani aslında yağlanma önleyici bir ürün olmamasına rağmen biraz dengeliyor.
                   Tüm dermokozmetik şampuanlar gibi saçta hafif bir keçeleşme durumu yartıyor. Üzerine ister aynı markadan istersenizde kendi saç kreminizi uygulayabilirsiniz.






                   Ambalaj üzeri bilgileri ve içerik listesi ilgilenenler için yukarıdaki fotoğraflardaki gibi. Şampuan normalde 300 ml. ve karton ambalajla geliyor ancak bu 400 ml. lik ambalaj, karton ambalaj olmadan ve pompalı ağızla geliyor ki banyoda miktar ayarlama açısında iyi.
                  Ürünün fiyatı 35 - 45 tl. arası değişiyor. Bu 400 ml. lik ürünü online dermokozmetik sitelerin birinden kampanyalı 30 tl. gibi bir fiyata almıştım sanıyorum.


                  Önümüzdeki günlerde markadan eşimin ve kızımın kullandığı saç dökülmesi ve kepek için 2 ürün yazısı daha yazacağım. Takipte kalın. Sevgilerrrrr
                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder