12 Mayıs 2015 Salı

RETINOL VITAMIN ENRICHED SKIN BRIGHTENER - AYDINLATICI SERUM

                   Bugün, en son biten - gitti yazımda boş şişesini fotoğrafladığım ürünlerden birini anlatmaya çalışacağım. Ancak sıra geldi diyebilirim, blogda programlı gitmeyi çalışıyorum aslında ama araya günlük hayatın bazı işleri girince planlı yazılarım bile aksayabiliyor bazen.
                   Serum kullanmayı oldukça fazla seviyorum. Hatta nemlendirici kullanmaktan bile fazla seviyorum diyebilirim. Yapılarının ince olması, cilt tarafından hemen emilmeleri ve bazen üzerine nemlendirici bile sürme ihtiyacının doğmaması tercih sebeplerim diyebilirim. Genel olarak ( biraz da yaş itibariyle ) nem serumu tercih etsem de bazen cilt tonunu düzeltmek ve donuk görüntüyü gidermek amaçlı ( aslında benim herhangi bir leke problemim vs. yok ve rosacea nedeniyle de pek bu tür ürünleri kullanmamam gerekiyor ama çok hafif yapılı olanları dikkat ederek kullanıyorum ) aydınlık veren ürünler de kullandığım oluyor. Özellikle kışın yeteri derecede güneş ışığı alamamak, yeterince taze sebze - meyve  - su tüketmemek ve hava koşullarının (ve daha birsürü neden) cildimizi matlaştırdığı bir gerçek.    
                  Amerikalı Skincare Cosmetics tarafından üretilen Retinol ürünleri, içerdiği yüksek oranda vitamin özellikle A Vitamini ve bitkisel özlerle cilt bakımında öncü ürünler geliştirmiş. Marka ve ürün geliştiricileri uzun yıllar önce cilt hekimlerinden oluşturulmuş. Hekimler ve geliştirdikleri ürünler American Dermatologlar Birliği tarafından '' Gold Standart '' adı verilen ödüle layık görülmüş.
               





                         Marka, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip, hatta erkek serisi de mevcut. Benim ürünüm olan bu serum yaşlanma karşıtı seriden. İçeriğinde yüksek oranda A Vitamini ile karadut ve üzüm eksteresi bulunuyor. Ürünümüz, pompalı, akrilik, bir şişede gelen bir ürün. Kıvamı oldukça sıvı, bence tam olması gereken serum kıvamı bu aslında süt kıvamından biraz koyu gibi, rengi hafif sarımsı, kendine özgü, bitkisel, kalıcı olmayan bir kokusu var. Sürdükten birkaç saniye sonra kokusu geçiyor. Cilt tarafından hemen emiliyor. Bu ürün aydınlatıcı bir serum olduğu için üzerine nemlendirici istiyor. Unutmadan bu tip ürünleri gündüz kullandığınızda, güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyin.


         



                    Ürünün bendeki etkisine gelecek olursam, aydınlatma ya da cilt tonunu açma gibi bir etkisini görmedim, leke problemim olmadığı için de lekeler üzerindeki etkisinden bahsedemeyeceğim ancak  kullandığım süre sonunda cildimde oldukça güzel bir netlik oluştu, mat görünüm azaldı. Genellikle dışarıdan yapılan vitamin bakımlarının çok etkili olmadığını düşünürüm ancak bitkisel özlerle desteklenmiş olması ürünü biraz daha başarılı kılmış sanırım. Unutmadan ürün kullandığım süre içerisinde cildimde hiçbir olumsuz etki yaratmadı.
                  Ambalaj üstü bilgileri ise aşağıdaki gibi;









                   İçerik listesini fotoğraflamayı unutmuşum ancak ürün içeriğinde bulunan güzel içeriklerin yanı sıra az miktarda silikon içeriği de mevcut. Bununla beraber firmanın hayvanlar üzerinde test yapmadığını meraklıları için belirteyim. Ürün miktarı ise 30 ml. Ben ürünü bir süre önce semtimdeki eczanemden 50 tl. gibi bir fiyata edinmiştim. Nette satışı olan dermokozmetik sitelerde markanın diğer ürünleri de mevcut. Markanın anasayfası ve ürünleri ayrıntılı incelemek isteyenler için tık tık.




                  Sevgiler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder