6 Temmuz 2015 Pazartesi

HAMILTON EVERYDAY FACE CREAM - SPF 50 + ( MATT FINISH )

                    Sürekli izleyicilerim sanırım artık biliyor güneş koruyucu olarak Solante Tele - Rubor kullanıyorum. Çok çok çok memnunum. Hatta Solante ile ilgili de yakında bir güncelleme yazısı da yazacağım. Ancak sevgili Bakımblog ' un  yağlı ciltler için en iyi güneş koruyucu yazısını okuyup, ürünle ilgili olumlu yorumlarını gördüğümden beri aklımdaydı. Mat görüntüsü, hafif renkli yapısı, SPF 50 koruması oluşu da almam için diğer cazip noktalardı. Neyse ki tahminlerim yanlış çıkmadı ve uzun zaman sonra Solante dışında bu kategorideki bir üründen çok memnun kaldım.








                     Ürünün yukarıdaki fotoğraftaki gibi hafif renkli bir görüntüsü var. Herhangi bir kapatıcı özelliği yok, belirgin bir kokusu çok çünkü Hamilton ürünleri parfüm içermiyor. Yapısı ne  çok katı ne de  çok sıvı ancak her kullanımdan önce yine de çalkalarsanız daha iyi olur. Yayılımı güzel, iz bırakmıyor ve cilt tarafından hemen emiliyor. Nemlendirici özelliği de olduğu için özellikle şehir hayatında da günlük olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Makyaj altında iyi duruyor, kusma vs. yapmıyor. Mat yapısı sayesinde ciltte parlama yapmıyor ve gözenekleri tıkamıyor. Sürdükten sonra yüzümde  pudra benzeri bir  ürün kullanmışım gibi hissediyorum ben.






                       Yukarıdaki fotoğraflarda elimin üzerinde yapısını ve dağıtılmış halini görüyorsunuz. Fotoğrafları büyütmek için üzerlerine tıklayınız lütfen. Elimin üzerinde ambalajdakinden farklı olarak rengi biraz daha açık çıkmış, çünkü gerçekten öyle, yüze sürdüğümde de belirgin bir rengi - kapatıcılığı olmadan cilt renginizi dengeliyor. Sonraki fotoğrafta ise sürüldükten hemen sonra dağıttığım halini görüyorsunuz.
                       Ürün UVAve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor, suya ve tere karşı dayanıklı ancak, deniz sonrası uygulama yenileme, 4 saatte bir yenileme ve güneşin dik saatlerinde güneşlenmeme kuralını unutmamak gerekir. Her yaş ve her cilt tipine uygun ürünü ben yine de 12 yaş altı çocukların ( çocuklar için mutlaka pediatrik güneş koruyucu öneriliyor) ve mat yapısı nedeniyle çok kuru ciltlerin kullanmasını önermiyorum.
                       Ürün 75 ml. lik tüp ambalajda geliyor ve aç - kapa kapağa sahip. Fiyatı 75 tl. civarında ancak online dermokozmetik sitelelerin indirimleriyle biraz daha uygun bir fiyata edinebilirsiniz. Ambalaj üstü bilgileri ve içerik listesi;












                       Hatilton Türkiye ana sayfası ve ürünleri ayrıntılı incelemek için
tık tık.



                      Sevgiler.......

1 yorum:

  1. ben başka bir kremini kullanıyorum o biraz daha yağlıca olabilir ama yine de memnunum ...kolay emiliyor en iyisi o..

    YanıtlaSil