1 Temmuz 2015 Çarşamba

NO NAME ÇİFT TARAFLI - ASANSÖRLÜ GÖZ FARI FIRÇASI

                  Günlük makyaj çantası içerisinde göz makyajı fırçası kullanmak  bazen problem olabiliyor. Hem yanımıza az - öz ürün almak isteriz hem de sağlıklı dursun isteriz. Özellikle böyle durumlarda kullanmak için bir fırça yazısı okuyacaksınız bugün. Açık konuşmam gerekirse öyle aman aman,  çok profesyonel bir fırça değil ancak benim işimi görüyor ve gayet de güzel iş çıkarıyor.


 





                    Fırça gördüğünüz üzere tamamen metal bir gövdeye sahip, rengi parlak siyah. Üzerinde marka ya da model bilgisi bulunmuyor. Toplam uzunluğu 15 cm. Fırçanın her iki uçunda iki farklı fonksiyoda fırça var ve her iki tarafın fırça kısmını yukarı çektiğinizde kapağını kapatarak içeriye itmiş oluyorsunuz. Böylelikle hem fırçanın tüyleri bozulmuyor hem de makyaj çantası içerisinde hijyenik duruyor. Ben aslında her iki tarafı farklı işlevlere sahip olan çift taraflı fırçaları pek sevmiyorum ancak bu ürünün iki tarafının aynı büyüklükte ve özellikle kapaklı olmasını seviyorum.




                      Fırçanın bir tarafı standart bir '' base shadow '' fırça görünümünde. Her türlü düz renk farı sürmede başarılı, dağıtma işlemini de yapıyor sayılır. Diğer tarafı ise aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz gibi açılı bir fırça. Açılı tarafı ile özellikle gözün dış köşelerine gölgelendirme işlemini yapabiliyorsunuz.




                  Ürünün kılları hakkında net bir bilgim yok ama sentetik olduğu her halinden belli ancak sentetik olmasına rağmen oldukça yumuşak. Yıkama konusunda her ik tarafı aynı anda değilde farklı günlerde yıkamayı tercih ediyorum ( baş aşagı kurutmayı tercih ettiğim için ). Ürün tüm yıkamalarımda hiç kıl dökmedi.
                Özellikle çok ayrıntılı makyaj yapmıyorsanız günlük kullanımda veya kısa seyahatlerde hem hijyenik hem de çift işlevli bu tip bir fırça işiniz görebilir.
                Ürünü nereden aldığımı ve fiyatını hatırlamıyorum çünkü çok uzun bir zaman oldu ancak benzerlerine rastlarsanız belki edinmek isteyebilirsiniz.


                Sevgiler.......  

1 yorum:

  1. Seyahatler için çok iyi bir ürünmüş.Keşke diğer markalarda olsaydı :)

    YanıtlaSil