22 Aralık 2017 Cuma

BOBBİ BROWN EYE SWEEP BRUSH

              Merhabalar, şüphesiz fırçalar makyajın en önemli parçası. Yabancı makyaj artislerinin '' kötü makyaj yoktur, kötü fırça vardır '' cümlesine eskiden çok takılmasam da artık iyi bir fırçanın önemini çok iyi biliyorum. Bu noktada kendi makyaj fırçalarımı az ama öz sekilde seçmeye çalışıyorum. İşime yaramayacak fırçalar yerine çok kullanacağım ve daha doğal, daha homojen makyajlar çıkaracak fırçalara yatırım yapmaya çalışıyorum.








                    Bobbi Brown markasının özellikle Full Coverage Face Brush yerli yabancı youtuber ve makyaj artistleri tarafından çok övülen bir fırça. Markanın fırçalarının genel özelliği ise doğal, yumuşak kıllara sahip oluşu ve HD görüntü sağlaması.
                    Eye Sweep Brush, oldukça yumuşak, sık kıllara sahip, geniş yapılı bir göz fırçası. Boyu 17,5 cm., sapı doğal ahşap, ferrulesi siyah parlak metal. Kullanımı kolay, ele oturuşu rahat. Fırça, geniş bir yapıya sahip. Bu noktada göz yapınıza göre fırça seçmek gerektiğini de belirtmeden geçmeyeyim. Eğer küçük bir göz yapısına sahipseniz, göz kapağı düşüklüğünüz varsa ve göz - kaş arası mesafeniz darsa bu fırça ile anlaşamazsınız. Çünkü yapacağınız her türlü işlemi diğer alanlara savurup makyajı yayabilir.
                    Ama eğer benim gibi büyük gözleriniz varsa, geniş göz kapaklarına sahipseniz, göz - kaş arası mesafeniz büyükse, rahatlıkla çalışabilirsiniz. Kısacası daha çok büyük gözler için ister tek renk, ister gölge yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir fırça.
                   Bu fırçanın bir dğer özelliği de göz fırçası olmasına rağmen yüz için de kullanılabiliyor olması. Özellikle aydınlatıcı için pek çok youtuber favori olarak gösteriyor.
                   Yaklaşık 1 yıldır kullandığım fırçanın pek çok kez yıkamama rağmen kıl dökmediğini de belirtmeden geçmeyeyim.
                   Bobbi Brown Eye Sweep Brush, markanın mağaza, stand ve online sayfasında 105 tl. fiyattan satışa sunuluyor.

                  Sevgiler.........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder